Thursday, December 6, 2018

Moj najdraži film

Moj najdraži film je Ljepotica i zvijer. Režirao ge je Bill Condon. Glavni glumci su Emma Watson i Dan Stevens.

Belle je glavni lik. Bella voli čitati, ima tatu koji je izumitelj. Drugi ljudi misle da je on lud, no nije. Jednog dana, Bellin otac je krenuo na sajam, no krenuo je krivim smjerom i izgubio se. Vidio je veliki dvorac pa je otišao unutra. Tamo je naišao na Zvijer, ona ga je zatočila. Tada je došla Belle i izbavila ga ali zato je ona morala ostati u dvorcu.

 Zvijer nije znao kako da joj se svidi, no on je imao "prijatelje" čajnik, šalicu, svijetiljku koji su mu pomogli. Belle je pokušala pobjeći, Zvijer je krenula za njom. Vukovi su ih dočekali. Zvijer je spasila Bellin život. Od tada se Belli Zvijer počela sviđati. Belli otac fali, bolestan je, želi otići do njega. Zvijer je pušta ali kaže da se mora vratiti.

Kad je Belle došla doma, dočekali su je seljaci. Govorili su da je njezin otac lud, došli su da ga zatvore, nisu uspjeli. Seljaci su krenuli u dvorac da ube Zvijer. No nisu uspjeli. Belle ga je stvarno voljela. Kletva je bila poništena: Zvijer je postala princ. Cijeli dvorac je opet postao normalan, Belle i princ su se vjenčali. Zauvijek su živjeli sretno.

Taj film mi je jako drag zato što ima lijepu poruku. Jako je zanimljiv i poučan. Sviđa mi se kako su glumci glumili i kako su obradili film. Svima bi preporučila ovaj film jer je stvarno super!

6 comments: